Лудогорец записа победа над Локомотив Пловдив с резултат 2:0 във втория двубой от

...
Лудогорец записа победа над Локомотив Пловдив с резултат 2:0 във втория двубой от
Коментари Харесай

Локо устиска на Лудогорец едно полувреме

Лудогорец записа победа над Локомотив Пловдив с резултат 2:0 във втория дуел от петъчната стратегия на втория кръг в efbet Лига.

И двете попадения паднаха през втората част, когато Бернард Текпетей откри в 50-ата, а Каули Оливейра удвои и оформи крайния резултат в 87-ата минута.

Орлите бяха по-добрия отбор през целия мач и имаха териториално преимущество, само че през първата част по този начин и не се случи нищо забавно.

През второто полувреме обаче и двата отбора се разиграха и удариха по една греда, само че Лудогорец се възползва по най-хубавия метод от възможностите си и означи два гола, които се оказаха задоволителни за триумфа.

По този метод възпитаниците на Анте Шимунджа са с цялостен актив от точки след два изиграни мача, до момента в който Локомотив остава с три пункта след два кръга. В първия смърфовете победиха Пирин 2:1 на Лаута.

В идващия си мач Лудогорец приема ирландския Шамроук Роувърс в първи мач от втория квалификационен кръг в Шампионската лига, а идващия уикенд гостува на ЦСКА 1948 в шампионата.

За черно-белите пък следва домакинство на Хебър Пазарджик.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР